Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
13.12.2023 u 22:43
0

DRUGA NOVA GODINA BEZ MIHE: Sinišina supruga objavila emotivan prizor iz doma (FOTO)

Nedostatak najbližih se najviše primećuje u prazničnim danima, a nova objava supruge legendarnog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića, Arijane to i dokazuje.

Ona je pokazala kako su ukrasili porodični dom u Rimu povodom proslave druge Nove godine, kao i Božića bez prisustva njihove najveće ljubavi, Siniše

Arijana je najpre pokazala sliku Siniše koja se prosire duž celog zida, a koju je naslikao poznati vajar i slikar Enriko Diko. Naime, Enriko je na kreaciji koja spaja dva njegova umetnička poziva koristio rekordni broj boja koje označavaju sve stadione, navijače i ljude koji su se ujedinili u bolu nakon njegove smrti.

– Volim vas –  reči su koje su posebno istaknute na slici led lampama.

SAN SVAKOG MUŠKARCA! Elizabet Harli zapalila internet vrelim snimkom (VIDEO)

U uglu slike može se videti kapa, koju je Siniša stalno nosio dok je bio trener Bolonje, te je jasno da se porodica na svaki način trudi da ar nan neli način ublaži njegov nedostatak, pogovoro u prazničinm danima.

Takođe, u dnevnoj sobi, koja do sada nije bila prikazana javno, nalazi se velika jelka, a tu su, takođe, ukrasi sa zlatnom prašinom, čarape, patuljci, vilenjaci, lampioni, Deda Mraz i mnogi drugi ukrasi koji su tako raspoređeni da su na savršen način doprineli prelepom luksuznom izgledu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter