Izvor: KURIR
14.05.2023 u 21:04
0

EMOTIVNA! Evo šta je Šveđanka rekla nakon DUPLE KRUNE na prestižnom takmičenju

Na pobedničkoj pres konferenciji okupljenim novinarima se obratila Lorin kojoj je ovo druga pobeda na Evroviziji i sedma za Švedsku . Naime, ona je 2012. godine u Bakuu osvojila prvo mesto sa pesmom "Euphoria".

 

Evrovizija 2023, pres konferencija
FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

– Osećam se odluično. Počinjem da se topim. U početku je bilo kao „Šta se sada desilo????“ Uvek sam bila pomalo spora, ali sad počinjem da shvatam i sad je „Bože!“ – rekla je i dodala:

– Ova Evrovizija je mnogo veća. I obožavam ovu zajednicu. Ljudi dele prelepe vrednosti, moje vrednosti. I ovaj događaj će postati još veći.

– Bila sam nervozna. Cela arena je bila nervozna i ti osećaš tu nervozu, tako da da – rekla je Lorin i otkrila kako održava i smiruje energiju:

– Govorim celom timu da ih volim. To me prizemljuje. Ovo nije samo vezano za mene. To je vezano za sve nas.

Evrovizija 2023
FOTO: PRINTSCREEN

Otkrila je i kako će da proslavi pobedu:

– Idem da spavam! Šalim se. Proslaviću uz čašu vina i mnogo poljubaca i zagrljaja.

Na pitanje šta će da uradi sa treofejem koji je osovojila:

– Staviću ga pored mog drugog trofeja! Da li se ovo zaista dešava? Bože!

Lorin je pozdravila sve i zahvalila se svima koji su glasali za nju.

Da podsetimo, Srbija je završila na 24. mestu u konkurenciji od 26 zemalja koliko se takmičilo u finalu Evrovizije. Let 3 je završio na 13. mestu, a slovenački Džoker Aut na 21.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter