Izvor: KURIR.RS
14.05.2023 u 20:36
0

PREDSTAVNIK FINSKE IMITIRAO POBEDNICU EVROVIZIJE: Snimak je urnebesan i već je obišao ceo SVET! (VIDEO)

Švedska predstavnica Lorin (Loreen) je odnela pobedu po drugi put na Evroviziji. Njena pesma "Tattoo" je oduševila celu Evropu, baš kao i "Euphoria" 2012. godine u Bakuu.

 

Da se dopala stručnom žiriju i publici imali smo prilike da vidimo sinoć u toku glasanja, gde je Lorin odnela pobedu i po glasovima žirija i po glasovima publike. Ipak, pesma „Tattoo“, kao i nastup popularne pevačice dopala se i drugim izvođačima.

 

Predstavnik Finske, koji je sve oduševio pesmom „CHA, CHA, CHA“, snimio se kako imitira pobednicu, a njegov TikTok video obišao je svet.

@paidatonriehuja

Loreen im coming!!! #fyp #tiktok #suomitiktok #eurovision #eurovision2023 #foryoupage #musiikkisuomi #tattoo #chachacha

♬ alkuperäinen ääni – Käärijä

Možemo videti kako on igra po kutijama imitirajući svaki pokret koji je Lorin imala u svojoj koreografiji, a na njegovom licu se mogli videti da se jako trudi i da je fokusiran i ozbiljan.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter