Izvor: Kurir
30.08.2021 u 19:31
0

BJELOGRLIĆEV SIN NOVI ČLAN JUGOSLOVENSKOG DRAMSKOG POZORIŠTA: Alekseju Bjelogrliću jedna od prvih uloga biće Ivo Andrić!

Mladi glumac Aleksej Bjelogrlić od danas je član Jugoslovenskog dramskog pozorišta, saopštili iz ove kuće.

JDP je značajno podmladilo ansambl kome su se u poslednje dve godine pridružili Milica Gojković, Joakim Tasić, Miodrag Dragičević, Sanja Marković, Jovana Belović a od danas i Aleksej Bjelogrlić.

Njega krajem septembra očekuje premijera predstave Široka zemlja Artura Šniclera u režiji Marka Manojlovića a već u oktobru premijera predstave !Zagreb – Beograd via Sarajevo! Jelice Zupanc u režiji i adaptaciji Gorčina Stojanovića u kojoj će igrati Ivu Andrića.

VAŽNO: 

VUČIĆ SA URSULOM FON DER LAJEN! Predsednik 1. septembra ima niz važnih sastanaka!

Danas 2.335 novozaraženih, preminulo 12 pacijenata!

VELIKO PRIZNANJE: Ulica u Paraliji dobija ime Dragana Markovića Palme (GALERIJA)

„Pašće krv u Crnoj Gori, poručio je Nenad Čanak u emisiji „POSLE RUČKA“ na TV HAPPY!

Aleksej Bjelogrlić, sin Dragana Bjelogrlića, još uvek je student glume u klasi Dragana Petrovića Peleta. Da krv nije voda, govori i činjenica da se Aleksej već igrao i serijama „Žigosani u reketu“, „Senke nad Balkanom“ i „Južni vetar“. Mladi glumac, podsetimo, debitovao je kao dete u filmovima Dragana Bjelogrlića, u prvom i drugom delu „Montevidea“. Prvi put mladi glumac pojavio se na malim ekranima 2010. u ulozi malog Tirketa, dok se u drugom nastavku ovog Bjelinog režiserskog prvenca pojavljuje već kao desetogodišnji fudbaler.

Aleksej se oprobao kao glumac i na pozorišnim daskama i stao na scenu Narodnog pozorišta u komadu „Dobro pamtim sve“, koji je režirao njegov otac povodom 70 godina fudbalskog kluba Partizan. Rame uz rame igrao je s Predragom Ejdusom, Nenadom Jezdićem i Nadom Šargin.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter