Izvor: RTS
27.07.2023 u 18:25
0

MOJ OFF – Počinje besplatan onlajn filmski maraton

Besplatan onlajn letnji filmski maraton „Moj OFF“ biće održan tokom avgusta, a publika će imati priliku da pogleda 60 ostvarenja igranog i dokumentarnog filma različitih žanrova.

Prepoznajući potrebu publike da pogleda filmove koji su često deo samo nekog festivalskog programa, filmska platforma Mojoff pokrenula je onlajn filmski maraton. Program čini 60 naslova, 30 će biti u toku celog avgusta dostupni za gledanje, a program će biti svakodnevno ažuriran nekim novim filmom koji će biti na platformi samo 24 sata.

„Jedan deo programa su filmovi koji su izlazili ove godine, koji su bili uglavnom na festivalima ili su jako kratko bili u bioskopima. Nekoliko njih neće uopšte imati bioskopsku distribuciju tako da će ovo biti jedini način da se kod nas pogledaju, a drugi deo filmova će biti dostupan već od 1. avgusta. Tih 30 filmova su najgledaniji, najpopularniji na festivalima u prethodnih nekoliko godina i neki koji su skriveni dijamanti po našem izboru“, istakla je Milica Joksimović, selektorka Onlajn filmskog festivala.

Na programu onlajn filmskog maratona su festivalski hit Aftersun, film Bergmanovo ostrvo, psihološki triler Jorgosa Lantimosa Ubistvo svetog jelena, kao i Žena Čajkovskog, Joyland, remijek filma Bazen, dokumentarac o Džoniju Depu Džoni Dep: Kralj kulta.

„Prvog dana avgusta, film koji će biti dostupan samo tog dana je film Broker, reditelja Hirokazua Koreede koji je dobitnik Zlatne palme za svoj film Kradljivci. Pored toga, izdvojila bih film Brat i sestra. To je jedan od filmova koji neće biti u bioskopima, imali smo ga samo na Festivalu francuskog filma“, navela je Milica Joksimović i dodala da je u pitanju ostvarenje sa Marion Kotijar.

Film koji je, kako Joksimovićeva ističe, prošao dosta nezapaženo, a naći će se u ponudi Onlajn filmskog festivala je škotska komedija o rejv kulturi Otkucaji.

OČEKUJE VAS 7 FILMSKIH OSTVARENJA: Austrijski filmski festival od 22. septembra u Beogradu!

Za gledanje filmova na onlajn filmskom maratonu, potrebno je samo registrovati se na platformi Mojoff na kojoj su neki od dosadašnjih Onlajn filmskih festivali brojali i do 16.000 gledalaca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter