Izvor: BLIC
07.02.2024 u 14:54
0

HARIS I MELINA U PARIZU: Roditelji Meline Džinović za vezu sa Harisom saznali iz medija: „Moja porodica nije stigla da reaguje“

Vest o razvodu pevača Harisa Džinovića i njegove 30 godina mlađe supruge, modne kreatorke Meline Džinović, šokirala je javnost. Supružnici su godinama bili primer za skladan brak, a razvod im nikada nije bila opcija.

Njihova ljubavna priča počela je 2002. godine kada je Melina bila na trećoj godini studija, a sudbonosni susret dogodio se u Sarajevu. Do njihovog sledećeg susreta došlo je sasvim slučajno, kada je on Haris zakazan nastup u Zagrebu, počeli su da se dopisuju i malo-pomalo se zbližavali, a onda je pevač Melinu pozvao da mu bude gošća u Parizu.

– Moja porodica nije ni stigla da reaguje jer sam ja to odlučila preko noći. To nikada nije bila tema razgovora jer sam ja pobegla. Otišla sam za Pariz kod Harija i nikada se više nisam vratila kući – ispričala je Melina Džinović u jednom intervjuu.

 

ZAKUVAVA SE ČARLS OBOLEO OD RAKA A MORAĆE JOŠ GODINAMA DA VLADA:“Separatisti preuzeli vlast u Severnoj Irskoj“

 

 

Ona se vratila kući kada je bila već u poodmakloj trudnoći, a porodica je za njenu vezu saznala iz medija

.- Mi smo se vraćali iz Francuske i prolazili kroz Zagreb kada je Melina bila u poodmakloj trudnoći. Seli smo i popričali, sve je bilo okej, jedino što je njen tata poželeo crnog vina, pa ga je žena šutala ispod stola i govorila mu: “Nemoj više”, a on na to kaže: “Što, kad je vino k’o borovnica?” – ispričao je Džinović svojevremeno.

Njihova ljubavna priča počela je 2002. godine kada je Melina bila na trećoj godini studija, a sudbonosni susret dogodio se u Sarajevu. Do njihovog sledećeg susreta došlo je sasvim slučajno, kada je on Haris zakazan nastup u Zagrebu, počeli su da se dopisuju i malo-pomalo se zbližavali, a onda je pevač Melinu pozvao da mu bude gošća

– Moja porodica nije ni stigla da reaguje jer sam ja to odlučila preko noći. To nikada nije bila tema razgovora jer sam ja pobegla. Otišla sam za Pariz kod Harija i nikada se više nisam vratila kući – ispričala je Melina Džinović u jednom intervjuu.

Ona se vratila kući kada je bila već u poodmakloj trudnoći.

– Mi smo se vraćali iz Francuske i prolazili kroz Zagreb kada je Melina bila u poodmakloj trudnoći. Seli smo i popričali, sve je bilo okej, jedino što je njen tata poželeo crnog vina, pa ga je žena šutala ispod stola i govorila mu: “Nemoj više”, a on na to kaže: “Što, kad je vino k’o borovnica?” – ispričao je Džinović svojevremeno.

Iako su u početku bili sumnjičavi prema novom zetu, Melinini roditelji ubrzo su prihvatili pevača kao rođenog sina.

– Oni su se odmah “zaljubili” u njega. Svaki roditelj koji vidi da mu je dete srećno s nekim ne može tu osobu da gledate kroz bilo koju drugu prizmu. Došli smo do toga da više vole njega nego mene. Ponekad mi to malo i zasmeta, ali Hari je njihov ljubimac.

Par je zatim dobio ćerku Đinu, a godinu dana kasnije i sina Kana koji je samo dodatno učvrstio njihovu ljubav.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter