Izvor: Kurir
03.03.2024 u 22:14
0

JK ZALUDELA SVETSKE ZVEZDE! Privukla pažnju Ronaldove žene, a ovaj top model ne prestaje da joj komentariše slike

Nakon velikog uspeha koji je postigla nakon što se pojavila na nedelji mode u Parizu i prošetala modnom pistom, Jelenu Karleušu zapratile su dve svetske zvezde.

Jelena je dobila pre nekoliko meseci specijalni poziv od dizajnera jednog od najprestižnijih modnih brendova Vetements, a na pisti je prošetala zajedno sa Ronaldovom suprugom i slavnim modelom Vini Harlou.

Koliko pažnje je njeno pojavljivanje izazvalo na reviji, dovoljno govori i činjenica da je odmah privukla Georgininu pažnju koja je vreme provodila sa njom.

SEKA ALEKSIĆ POSETILA OČEV GROB: NISU BILI U KONTAKTU, kada su se sreli GRLILI SU SE I PLAKALI DVA SATA: Pevačica porukom pokazala koliko joj nedostaje

Ovaj bitan i divan dođaja Karleuši su doneli dosta toga, ali i dva nova prijateljstva – sa Georginom i Vini.

Njih tri odmah su se međusobno zapratile i razmenjuju čak i poruke.

Georgina je prva zapratila Jelenu, na šta joj je Karleuša uzvartila, a Vini svojim komentarima ne prestaje da izražava svoje oduševljenje balkanskom zvezdom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter