Izvor: Telegraf.com
19.10.2023 u 20:38
0

JOCA STEFANOVIĆ OTKRIO KAKO SU FUDBALERI SLAVILI POBEDU NAD CRNOM GOROM: Izneo sve detalje, evo ko diže atmosferu i bez koje se pesme ne može

Pevač se pobrinuo da reprezentativci pobedu proslave kako treba.

Fudbalska utakmica između Srbije i Crne Gore napravila je pravu pometnju, te se o tome i nakon njenog završetka i te kako priča.

Pevač Joca Stefanović pobrinuo se i da reprezentativci pobedu proslave kako treba, a sada nam je otkrio i detalje slavlja.

– Bila je burna noć, s obzirom na to da smo napravili rezultat, treba i da se proslavi – rekao je on.

Joca je otkio i da mu je velika čast što je imao priliku da sa fudbalerima proslavi pobedu.

NATAŠA BEKVALAC ŠOKIRALA IZJAVOM: „Crnci su bili PLAĆENI da me PROSE“

– Meni je stvarno velika čast što mogu da uveličam tako neko slavlje naših sportista koji ginu da predstave našu zemlju na najbolji mogući način. Tako i ja želim njema da ulepšam to veče koliko god mogu kad oni to ostvare. Uvek mi je čast kad me pozovu i uvek ću se odazvati – otkrio je on.

Joca je potom otkrio i da li je pratio utakmicu.

– Da pratio sam i bio je baš napeto, ali dobro je, završilo se kako treba – poručio je pevač.

Joca je otkrio i da li bi možda otkazao planove kako bi se pojavio na slavlju reprezentativaca, jer mu mnogi ipak zavide što je on bio tamo, a ne oni.

 Pa šta ću, to je moj uspeh. Šalim se. Ne znam šta bih uradio u toj situaciji, kad mogu ja sa tu, kad ne mogu, šta da radim. Pa ne mogu ni oni da igraju deset utakmica u jednom danu, već jednu – dodao je pevač.

Joca je otkrio i kako je slavlje zapravo prošlo.

– Super je bilo stvarno, nadam se da su i oni zadovoljni, kao što mislim da jesu. Mi se i ovako privatno znamo, ovo nije prva svirka koju ja njima pevam, uvek nam je drago kad se okupimo i kad se vidimo – otkrio je on.

Pevač je istakao i da fudbaleri ipak više naručuju ženske pesme, kao i da li ipak vole više narodnjake ili zabavnjake.

– Ima tu više pesama koje baš vole, ali mogu da kažem da više vole ženske pesme nego muške. Nisu narodnjaci u putanju, to je više ovaj gradski repertorar, ali šareno je. Sve zavisi od igrača, neko voli jedno, a neko drugo. Moju pesmu sam pevao tri puta, trebalo je da bude i četvrti put ali ja nisam mogao. – istakao je Joca.

Za kraj, Joca nam je otkrio i ko je bio najveseliji.

– Dušan Tadić, to je uvek tako. On je kapiten, nosi tu odgovornost, i kad padne atmosfera on je taj koji je podiže, a veruje da je tako i u fudbalu – istakao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter