Izvor:
23.09.2023 u 15:51
0

KAO HOLIVUDKA DIVA: Glumica Anđela Jovanović zasenila sve kada se prošetala na jednom prestoničkom događaju(FOTO)

Glumica Anđela Jovanović sinoć je prisustvovala jednom događaju, a na crvenom tepihu pojavila se u jednom od svojih najboljih izdanja do sada

Ona je za ovu priliku odabrala kratku crnu haljinu neobičnog kroja, a sve je upotpunila cipelama na štiklu iste boje, dok je od nakita imala samo bele biserne, neutralne minđuše. Anđela je kosu podigla u punđu, a glumica je izgledom oduševila mnoge.

NAŠLI SU JE NA DUŠEKU NA PODU, A SVUDA OKO NJE SU BILI ŠPRICEVI: Prošlo je 15 godina od smrti čuvene Sonje Savić

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti)


Komplimenti su se samo nizali i na društvenim mrežama, a bilo je dosta onih koji su istakli da je ćerka Branke Pujić i Gagija Jovanovića definitivno jedna od naših najlepših mladih glumica.„Prelepa“, „Prava dama“, „Dostojna Holivuda“, „Savršen stajling“, samo su neki od komentara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter