Izvor: happybsc
11.09.2023 u 19:07
0

KORAK DALJE U VEZI: Pevačica upoznala sinove sa budućim mužem

Tanja Savić privukla je veliku pažnju kada je objavila zajedničku fotografiju sa novim partnerom, Muhamedom Mukijem Bešićem.

Mediji su navodili i kako se par verio u Egiptu, gde su nedavno boravili. Usledile su obaveze koje Tanja ima u Srbiji, tako da se Muki i sada nalazi sa njom.

Savićeva i Bešić su se uputili ka Smederevu, gde se okupio veći deo porodice. Naime, Tanja je svog izabranika upoznala sa svojim sinovima, Maksimom i Đorđem.

ČIM NOVAK OSVOJI 25 GRENDSLEM LEO ĆE GA OTKAČITI: Urnebesni komentari na račun glumca koji je sinoć navijao za Novaka

Na Instagramu, pevačica je objavila fotografiju na kojoj su svi nasmejani, a pored Tanjine dece, u kadru su i njena sestra Biljana i brat Nemanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Podsetimo, Muhamed je 11 godina mlađi od Tanje, a na društvenim mrežama se nalazi nekoliko njihovih zajedničkih fotografija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter