Izvor:
03.02.2024 u 21:13
0

KRALJICA LETICIJA NOSI DETALJ SA MOĆNOM SIBOLIKOM: Svima zapušila usta posle 20 godina

Španska krajica Leticija u sredu je zajedno sa suprugom Felipeom ugostila članove diplomatskog kora u Španiji.

Kraljevski par organizovao je svečani prijem u palati Zarzuela u Madridu, a oboje su se pojavili u izrazito formalnim izdanjima. Leticija je uvek savršeno obučena, pa ni ovog puta nije razočarala javnost.

Lepa Špankinja izabrala je elegantnu, svečanu haljinu koja je neverovatan miks modernih košulja-haljina i onih starih, balskih kreacija.

Reč je o toaleti od teškog satena sa V izrezom, pojasom oko struka i donjim delom u bogatoj A formi koja podseća na raskošne suknje punog kruga koje su se nosile na evropskim dvorima u prošlosti.

Naravno, njena haljina stiže u daleko modernijoj varijanti, ali joj veoma lepo pristaje i ostavlja snažan utisak. U teget je boji i sa suptilnim printom, koji se jasno vidi tek iz blizine, a zanimljivo je da je ovo nijansa koju kraljica Leticija praktično uvek bira kada je reč o formalnim događajima. Inače, ona je ovu konkretnu toaletu već nosila 2022. godine, te je reč o ponovljenom izdanju.I

 

 

 

izdanje je zaokružila teget kožnim salonama, i diskretnim, ali skupocenim, divnim nakitom – ogrlicom i minđušama od bisera i safira, te narukvicom sa safirima. Njen odabir nakita je vrlo interesantan – reč je o komadima koje su joj još 2003. povodom veridbe darovali njen svekar i svekrva, kralj Huan Karlos i kraljica Sofija. Ona je komplet minđuša i ogrlice nosila samo jednom u zvaničnim prilikama – za veče svog venčanja u maju 2004, a ovo je tek drugi put da ih je ponela u javnosti.

DEZINFORMACIJE O KEJT MIDELTON: Oglasila se kraljevska porodica, evo šta su poručili

 

Moguće je da je Leticija na ovaj način želela da istakne pripadnost španskom dvoru i porodici, te da ih glasine o njenoj navodnoj preljubi nisu uzdrmale.

Dopada li vam se ovo njeno izdanje?

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter