Izvor: Kurir.rs
03.02.2024 u 11:02
0

KRUŽE GLASINE DA JE KEJT MIDLTON ZAVRŠILA U KOMI: Oglasili se iz palatem – šok tvrdnje

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, nedavno je puštena na kućnu negu nakon operacije abdomena, a Kensingtonska palata objavila je da će se Kejt vratiti obavezama tek nakon Uskrsa. Ipak, novinarka Konča Kaljeha u španskoj emisiji „Fiesta“ izjavila je da je princeza od Velsa bila u komi, te da je nakon operacije došlo do komplikacija, prenosi People.

OGLASILA SE KEJT MIDLTON: Evo šta poručuje NAKON OPERACIJE

„Lekari su morali da donesu drastične odluke u tom trenutku zbog komplikacija koje su se pojavile. Odluka je bila da je stave u indukovanu komu. Morali su da je intubiraju. Došlo je do ozbiljnih komplikacija koje nisu očekivali jer je operacija prošla dobro, ali postoperativni period nije prošao tako dobro“, prenosi The Times.

Ova vest uznemirila je obožavatelje kraljevske porodice, a izvor iz palate ubrzo se oglasio i otkrio da je u pitanju čista laž.

„Ovo je totalna glupost. Ta novinarka nije ni pokušala da proveri činjenice. To je u osnovi, potpuno izmišljeno, a ja ću se ovde koristiti pristojnim engleskim: tu nema nikakve istine“, rekao je za The Times.

Kako su pisali strani mediji, širi krug prijatelja Kejt Midlton nije ništa znao o njenoj operaciji, pa se mnogi pitaju kako to da je zahvat bio planiran, a iznenadio je toliko ljudi s kojima je Kejt bliska.

„U širem krugu prijatelja nije bilo nikakvih indikacija da nešto nije u redu pa je ta dobro čuvana vest o Kejtinom stanju bila iznenađenje za sve, čak i onima koji su jako bliski kraljevskoj porodici“, pisao je People.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter