Izvor: lepotaizdravlje.rs
20.03.2023 u 11:01
0

Ravne cipele koje odgovaraju svim ženama

Da li ste znale da i ravna obuća može biti vrlo elegantna i moderna. Pogledajte ravne cipele koje odgovaraju svakoj ženi.

Da li ste znale da i ravna obuća može biti vrlo elegantna i moderna. Pogledajte ravne cipele koje odgovaraju svakoj ženi.

Modni trendovi se menjaju iz godine u godinu, a jedan koji se svim ženama dopada je to što se više ne podrazumeva da se u svim ozbiljnim, poslovnim i elegantnim situacijama nose štikle. Ravna obuća može se nositi i uz elegantne odevne kombinacije i na poslovnim sastacima i u svim drugim važnim situacijama. Bilo da govorimo o patikama, ravnim čizmama, espadrilama ili sandalama, ponsite ravnu obuću koja će vam

Ravne cipele koje svima odgovaraju

Dizajneri se već duže vreme zalažu za za udobnost u modi. Treba pratiti udobne trendove. Pre svega cipele sa ravnim đonom nisu samo udobne, već i izgledaju odlično u kombinaciji sa elegantnom odećom.

Ravne čizme

Ravne čizme mogu biti odlično rešenje za prolećne dane. Pronađite ravne elegantne čizme koje će upotpuniti vaše kombinacije sa haljinicom i kožnom jaknom. Ova romantična kombinacija sa sobom nosi lepršavost i razigranost. Ravne čizme pristaju svim ženama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by olivia jade (@oliviajade)

Mokasine

Mokasine su ravne cipele savršene za toplo vreme. Nose se u proleće, leto i jesen. Na njima nema vezivanja i rajsferšlusa, ali mogu biti ukrašene resicama, nitnama, mašnama ili karikama. Sve su modernije i odlično se uklapaju i sa haljinama i suknjama, ali dobro idu i uz pantalone. Mogu se nositi sa hulahopkama, ali ukoliko vam to više prija, možete ih nositi sa kratkim čarapama koje se uopšte ne vide.

Ravne cipele sa pertlama ili oksfordice

U pitanju je još jedan tip lagane obuće koja se nosi po toplom vremenu. Zapravo ovaj tip ravnih cipela u ženske autfite je stigao iz muške garderobe. Ukrašene pertlama sa tankim đonom, veoma su elegantne i mogu se nositi u svim prilikama. Od svečanih prilika do šetnji. Sa njima dolazi osećaj udobnosti i lakoće.

Ravne papuče

Papuče su u poslednjih nekoliko godina postale omiljena obuća za leto mnogim ženama. Bilo da pokrivaju prste ili su otvorene, one mogu učiniti kombinaciju ležernom i elegantnom u isto vreme. Veoma su udibne i mnoge žene ih obožavaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by latinoamericana (@anavladusic)

Elegantne ravne cipele: Špicaste baletanke

Baletanke su doživele veliki modni povratak. Bile su u modi pre desetak godina i bile su omiljene cipele svim ženama koje vole ravnu obuću. Sada, baletanke se vraćaju u novom obliku. Vraćaju se sa zašiljenim vrhom, podsećaju na salonke i veoma su elegantne. Ovakve baletanke izgledaćete stilizovano i ženstveno.

Patike

Više nego ikada, patike se nose uz sve vrste autfita. Kaput i patike su prihvatljiva kombinacija, cvetna haljina je idealan izbor ukoliko želite da osetite udobnost patika, suknja, blejzer, farmerice – sve može sa patikama. Na tržištu je mnoštvo patika koje možete birati u skladu sa svojim ukusom – bilo da ste sportski tip ili elegantna dama, sigurni smo da postoje idealne patike za vas.

KAFA ŠTITI OD OPASNIH BOLESTI SAMO AKO SE KONZUMIRA NA OVAJ NAČIN

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter