Izvor: Glossy.rs
29.08.2023 u 13:09
0

MODNI UKUS TAMARE VUČIĆ JE ZA ČISTU DESETKU: Za susret sa Jokićem odabrala suvu ELEGANCIJU!

Prva dama Srbije Tamara Vučić podelila je na svom profilu na društvenoj mreži instagram da je danas imala priliku da upozna trenutno najuspešnijeg srpskog košarkaša Nikolu Jokića.

Supruga predsednika Srbije objavila je fotografiju za koju je pozirala sa sportistom i otkrila da je zvezdi Denver nagetsa danas uručena Povelja za poseban doprinos promociji Republike Srbije i njenog naroda u svetu.

– Kad radna nedelja počne ovako divnim iznenađenjem – počela je Tamara Vučić u opisu fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Vučić (@tamara.vucic.serbia)

Kako je istakla, Jokić je priznanje dobio povodom važnog datuma.

– Našem proslavljenom košarkašu i NBA senzaciji Nikoli Jokiću danas je i lično uručena Povelja za poseban doprinos promociji Republike Srbije i njenog naroda u svetu, dodeljena ranije povodom Dana srpske diplomatije – istakla je.

Za ovaj radni dan u Ministarstvu spoljnih poslova Tamara Vučić odabrala je jednostavan i vrlo efektan letnji stajling, savršen za sve svečanije prilike na visokim temperaturama.

Ona je izgledala vrlo otmeno u haljini bez rukava, modelu s reverima i sa V-izrezom koji naglašava struk uz pomoć pojasa na vezivanje, a odatle pada pored tela. Crna boja ove kreacije izgledala je vrlo upečatljivo u kontrastu sa svetlim cipelama, a izbor je pao na salonke niže i tanke štikle koje krase efektne mašnice.

Tamara Vučić je jedan od najtoplijih dana u godini odabrala i minimum šminke, dok je kosu uplela u decentnu pletenicu sa strane.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter