Izvor:
05.02.2024 u 10:36
0

MUZIČKI OSKAR UPISAO TEJLOR SFIFT U ISTORIJU: Od noćas je prva umetnica koja je četiri puta osvojila Gremi, ovo su ostali dobitnici

Na 66. dodeli Gremi nagrade pevačica Tejlor Svift ušla je u istoriju jer je postala prva umetnica koja je četiri puta osvojila Gremi za album godine sa "Midnights".

Majli Sajrus je osvojila nagradu za ploču godine za „Flowers“, a Bili Ajliš je osvojila za pesmu godine za „What Was I Made For?“ a R&B pevačica i tekstopisac Viktorija Mone osvojila je nagradu za najboljeg novog izvođača.

Za najbolji pop duo, odnosno grupu proglašena je SZA Featuring Fibi Bridžers – „Ghost in the Machine“. Za tekstopisca godine proglašen je Teron Tomas, a najbolji rep album bio je „Michael“ Kiler Majka.

On je dobio i nagradu za najbolji rep performans godine, dok je najbolji kantri album bio „Bell Bottom Country“ – Lejni Vilson.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter