Izvor: HAPPY BSC
23.01.2023 u 15:25
0

NAKON ŠTO JE OPTUŽEN ZA UBISTVO! Alek Boldvin podelio EMOTIVNU fotografiju (FOTO)

Nakon što su protiv Aleka Boldvina objavljene optužbe za ubistvo iz nehata, glumac se vratio na društvene mreže objavivši fotografiju svojih najmilijih.

Alek Boldvin se vratio na društvene mreže usred predstojećih optužbi za ubistvo iz nehata.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Nakon što je Okružno tužilaštvo Santa Fea u četvrtak objavilo optužbe , 64-godišnji kandidat za Oskara je u svom prvom postu od podnošenja zahteva podelio sliku kod kuće sa suprugom Hilarijom Boldvin (39) i njihovom decom.

„ Stara trik ‘da ti dam trljanje leđa’… ” Alek je napisao fotografiju njihovog šestogodišnjeg sina Leonarda „Lea” Anhela sa rukama na Hilarijinim ramenima dok je sedela na podu.

Izvor kaže da je Boldvin delovao „potpuno bezbrižno i odlično raspoloženo “ kada je izašao u kafić u Njujorku dan pre nego što su optužbe objavljene.

„Sve je bilo veoma lako. Pričao je o nedavnom porodičnom skijanju i hvalio se da je [njegova ćerka] Karmen posebno skijala tako dobro“, dodao je insajder, napominjući da su Boldvin i njegova porodica „stalna mesta u komšiluku“- rekao je.

Podsetimo, tužioci navoe da će Boldvin, zajedno sa oružarkom Hanom Gutijerez-Rid , biti optužen po osnovu dve tačke za ubistvo iz nehata Haline Hačins na setu u oktobru 2021. godine , koja se dogodila tokom snimanja predstojećeg vesterna Rust u kojem je Boldvin glumio i producirao.

Hačins, 42, je upucana i ubijena nakon što je Boldvinov pištolj koji je držao – za koji se ispostavilo da je sadržavao bojeve metke – ispalio. U incidentu je ranjen i režiser Džoel Souza, ali za njegovu pucnjavu nije podignuta optužnica.

Boldvin tvrdi da nije povukao okidač.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter