Izvor: index.hr
26.04.2023 u 11:00
0

Iako je kriv za SMRTONOSNU PUCNJAVU, nije kažnjen: Alek Boldvin ponovo snima KOBNI FILM

Iako je pucao

Alek Boldvin se vratio na set filma „Rust“ nakon što su u petak tužioci iz Novog Meksika povukli optužnicu za ubistvo iz nehata protiv njega u slučaju smrtonosne pucnjave iz oktobra 2021. godine, kada je poginula kinematografkinja Halina Hačins.

Snimanje niskobudžetnog vesterna krenulo je prošle nedelje u Montani. Boldvin je u ponedeljak na Instagramu potvrdio da se nalazi na setu.

„Sada sam izvan Bozemana kako bih završio ‘Rust’. Montana je predivna. Zahvaljujem svima na potpori koja mi je pružena“, napisao je glumac.

Melina Spadone, advokatica kompanije „Rust Movie Productions“, potvrdila je da bi snimanje trebalo da bude gotovo do kraja maja ove godine, javlja The Hollywood Reporter. Snimanje je bilo obustavljeno u oktobru 2021. godine, nakon što je pištolj koji je držao Boldvin opalio metak te usmrtio kinematografkinju Halinu Hačins i povredio reditelja Džoela Souzu.

Spadone je izjavila da će se snimanje nastaviti bez ikakvog streljiva i funkcionalnog oružja. Nastavak snimanja odobrilo je Američko udruženje reditelja (Directors Guild of America), pod uslovom da se postrože mere zaštite na setu. Upravo zbog toga produkciji su se pridružila dva veterana zaštite na radu koji će nadgledati celo snimanje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter