Izvor: BSC HAPPY/NAJŽENA
11.08.2023 u 19:30
0

„Ne izgleda baš kao na Instagramu“: Latino diva Džej Lo u prirodnom izdanju, mnogi su u šoku (FOTO)

Pevačica Dženifer Lopez pokazala je izvajanu figuru dok je boravila na odmoru u Italiji.

Pevačica Dženifer Lopez pokazala je izvajanu figuru dok je boravila na odmoru u Italiji.

Džej Lo trenutno odmara na Amalfi obali, mondenskom letovalištu u Italiji. Objavila je fotografiju na kojoj leži na ležaljci u minimalnom, efektnom belom bikiniju. Bikini ima jednostavan gornji deo i donji koji se vezuje na bokovima dugim belim pertlama.

Zanosna latino diva nosila je i šešir sa velikim obodom i predimenzionirane naočare za sunce šestougaonog oblika, sa ružičastim staklima. Džej Lo nije zaboravila ni nakit. Nosila je zlatne alke i dugu ogrlicu koja je opušteno padala niz njen zategnuti torzo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Međutim… Nedugo zatim su se pojavile paparaco fotke. Pevačica na fotografijama na Instagramu uvek izgleda savršeno i bez mana, a ispostavilo se da spektakularno izgleda i na paparaci fotkama, te čak i u spontanim pozama koje često nisu nimalo laskave.

Fotografije su u rekordnom roku završile na svim društvenim mrežama, a publici nije dugo trebalo da da svoj sud.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bombobmita11 (@bombobmita111)

I dok su neki oduševljeni prizorom, dežurni kritičari nisu propustili svoju šansu za negativne ocene.

DŽENIFER LOPEZ OBJAVILA FOTKU POTPUNO GOLOG BENA AFLEKA: Glumac kao od majke rođen

„Njeno telo ne pokazuje da provodi tolike sate u teretani“, „Ona zaista nije ništa posebno bez svih tih glam timova i filtera“, „Neke fotografije najbolje je ne podeliti (i zbog nje same i zbog publike)“, „Ma, ima li ona to palačinke umesto zadnjice“, „Ne izgleda baš kao na fotošopiranim slikama na Instagramu“, „Mnogo bolje izgleda sa odećom na sebi“, „Vreme je da se pokrije, mnogo bolje izgleda u haljinama… Starenje je došlo na red“, „Ovo je njeno pravo telo sa 54 godine. I dalje izgleda dobro, ali zašto jednostavno nije iskrena i ne pokaže svima kako stvarno izgleda“, samo su neki od komentara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter