Izvor: KURIR/TELEGRAF
26.05.2023 u 08:10
0

„NEMA NI GRAM FILERA“: Napali Ognjenovu Minu da je sva PLASTIČNA, voditelj im ODBRUSIO pošteno

Ognjen Amidžić, posle dva meseca od razvoda od manekenke Danijele Dimitrovske, našao je novu ljubav i to sa voditeljkom Minom Naumović, koju je i zaposlio u svojoj emisiji, gde ima segment "Pazi Mina".

 

Iako su se trudili da vezu sakriju od javnosti, pre dva meseca potvrdili su da su zajedno, ali voditelj nije želeo da previše priča o tome.

– Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da našu privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo – rekao je tada Ognjen.

Mina Naumović
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

On je u međuvremenu objavljivao zajedničke fotografije sa Minom, ali nikada nije komentarisao njihovu vezu. Ipak, sada je odlučio da otkrije šta je ono što ga je privuklo kod koleginice.

Naime, Mina je na Instagramu objavila selfi, a kada su krenuli komentari da je „plastična“, oglasio se Ognjen i rekao da je njegova devojka prirodna.

– I dodao bih, verovali ili ne, 100 posto prirodna. Ni 1 posto gmo, fileri i plastika. Pošto čitam koješta, a ne volim nepravdu – napisao je Ognjen ispod njene fotografije.

Ognjen Amidžić
FOTO: PRINTSCREEN

Neki od pratilaca su ga pitali da li je moguće da Mina nije radila usta, a on je i na to odgovorio.

– Rekao sam sve. Samim tim i usta. 100% – rekao je voditelj, napisao je voditelj ali mu ni na to nisu ostali dužni odgovora.

– Ne tresi gluposti, sva je plastika. Sva i oči, nos, usta, sva… Danijela nije bila. Sva je plastika i nemoral – jedan je od komentara.

Podsetimo, dok Ognjen uživa u novoj vezi sa 17 godina mlađom voditeljkom, njegova bivša supruga našla je utehu u šest godina mlađim bivšim fudbalerom Jevemom Kosanićem, s kojim je u vezi već šest meseci.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter