Izvor: Alo.rs
08.09.2023 u 09:11
0

OSUĐEN RAMBO AMADEUS ZBOG ZLOSTAVLJANJA: Muzičar priznao delo

Nije ovo mala/velika pobeda samo za mene. Već za svakog od nas ko se sutra ohrabri da prijavi bilo kakvo nasilje. I onog kog obeshrabri da isto počini- napisala je Lejla Kašić.

Pesnikinja i producentkinja Lejla Kašić objavila je da je muzičar Antonio Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, priznao krivicu i da je novčano kažnjen.

Ona je u martu najavila da će ga prijaviti nadležnim organima za seksualno uznemiravanje. Kašićeva je tada kazala da je Antonije Pušić neprimereno dodirnuo, a onda i izvređao.

ROK MUZIČAR IZUMEO „BOKU“: Prvi solarni jedrenjak Rambo Amadeusa zaplovio Crnom Gorom!

Ona je na društvenim mrežama navela da je Antonije Pušić, kako je pravo ime muzičara, osuđen za prekršaj Zakona o javnom redu i miru, a da je njegovo ponašanje okarakterisano kao naročito drsko, bestidno i uvredljivo.

Lejla se oglasila na društvenim mrežama:

– Nisam neko ko je sklon tabloidnim naslovima, pravljenju intriga od nečega što predstavlja traumatično iskustvo. Čuvajući i svoje i dostojanstvo osuđenog, nisam odgovarala na upite novinara od marta i od tada do sada slučaj je bio u rukama institucija. Sada kada je sve završeno i kada je osuđeni dobio kakvu-takvu kaznu ponosna sam na sebe i zahvalna svim ljudima (i koje znam i koje ne znam) što su bili uz mene. Naročito Ani iz Centra za ženska prava i Jovani iz njihove pravne podrške, napisala je ona.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter