Izvor: Alo.rs
08.09.2023 u 08:53
0

ZA MODNE DODATKE ISKEŠIRALA BOGATSTVO: Milica Pavlović nosi 300.000 dinara u ruci!

Da prestižni brendovi dolaze nakon mukotpnog truda i rada na karijeri, potvrdila nam je i pevačica priznavši da ne staje.

Poznato je da Milica Pavlović radi punom parom i da je jedna od najangažovanijih pevačica sa naše javne scene, pa odavno nikoga ne čudi što osim u pesme i spotove ulaže pravo malo bogatstvo i u svoj izgled i odevne komade.

Upravo iz tog razloga nikoga nije začudilo što se na jednoj privatnoj proslavi pojavila obučena po poslednjoj modi, ali i sa skupocenim aksesoarom.

Torbica iz poslednje kolekcije jednog svetskog brenda koštala ju je više od 2.500 evra, a kao da to nije dovoljno, stajling je ukrasila markiranim naočarama u vrednosti od pet stotina evra.

MILICA PAVLOVIĆ OTKRILA TAJNE PEVAČA: „Mnogo stvari znam o kolegama i saznam brže informaciju nego njihovi roditelji“

Da prestižni brendovi dolaze nakon mukotpnog truda i rada na karijeri, potvrdila nam je i pevačica priznavši da ne staje.

– Jako se ložim na svoj posao i 23. decembar kada ću održati koncert. Mnogo ulažem u ovaj projekat. Nemam odmor jer sam u poslu psihopata. Čim sam se vratila sa skorašnjeg putovanja sastala sam se sa trećim po redu rediteljem s kojim razgovaram, pregovaram, opipavam puls. Tražim da mi svako od saradnika kaže kako me vidi i šta bi promenio kod mene. Veliki stres je u pitanju, a ja ga lečim slatkišima – navela je Pavlovićeva, pa priznala da iako karijera ide uzlaznom putanjom, njen ljubavni život i dalje stagnira.

– Muškarci me uopšte ne startuju. Pretpostavljam da im ne šaljem energiju priđi mi. Mada, da budem iskrena, zaista sam dovoljna sama sebi – zaključila je Milica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter