Izvor:
12.01.2024 u 08:37
0

PERUĆICA O VEZI O KOJOJ SE JOŠ PRIČA: „Dok sam bio s Prijovićkom, sve vreme sam imao jak osećaj da će nešto da se dogodi“

Popularni pevač danas uživa u skladnom braku sa dugogodišnjom partnerkom Katarinom Kolozeus.

Pre Katarine, nakon takmičenja „Zvezde Granda“, Ljuba Perućica je bio u emotivnoj vezi sa Aleksandrom Prijović, pa su bili jedan od najpopularnijih Grandovih parova.

„Bilo je dosta Grandovih parova tada, mi smo bili dve godine zajedno. Bilo je to ljudima interesantno, dok je trajalo-trajalo je, kad više nije prekinuli smo i to je to. Bilo je veza i pre i posle nje“, rekao je Perućica.

On je prokomentarisao odnos sa Aleksandrom Prijović, te se osvrnuo na njene ambicije koje je imala u tom periodu, i rekao da je mogao da nasluti ovakav njen uspeh.

„Mi smo o tome pričali dok smo bili zajedno, ona je još tada znala da će to da se desi, ne samo ona, pored nje sam i ja znao i imao jak osećaj da će tako da bude. Prvo, ona peva nestvarno dobro, to je talenat sa kojim se rodiš. Ona je tako pevala i sa 7 godina, i sa 13 godina. Na drugom mestu su pesme koje izabereš i kako ih doneseš. A možda je ispred toga sreća, sreća bitan faktor u svemu tome. Kad se kockice poklope, to ide“, istakao je Perućica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter