Izvor: Alo.rs
12.01.2024 u 09:38
0

CECA POSVETILA PESMU POKOJNOM DŽEJU: Oglasila se Anastasija, evo šta je rekla o novoj numeri svoje majke

Pesma je pobrala brojne pozitivne kritike

Juče je održana novinarska projekcija filma o Džeju Ramadanovskog, a otkriveno su i pojedini detalji iz filma koji su do sada držani u tajnosti.

Juče je objavljena i pesma „Za kraj“ koju je otpevala folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, a koja je posvećena pokojnom Džeju.

Pesma je pobrala brojne pozitivne kritike, a sada se oglasila i Cecina ćerka, Anastasija Ražnatović, koja je prokomentarisala novu numeru svoje majke.

ZNA SE I TAČAN DATUM: Ovo je sledeći grad u kojem će Prija održati koncert

– Kakva pesmetina… – oduševljeno je napisala Anastasija na svom Instagram storiju.

Inače, reč je o naslovnoj numeri za film o liku i delu legendarnog Džeja Ramadanovskog, sa kojim je Ceca imala dobar i blizak odnos.

Podsetimo, glumac Husein Alijević Husa dobio je tu čast da tumači lik legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog.

Husa se juče na promociji filma za medije pojavio u pratnji supruge Andree Došen, koja je mlađa od njega čak 25 godina, sa kojom je našao sreću nakon razvoda od supruge Bebe.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter