Izvor: Blic
12.01.2024 u 10:51
0

BIKOVIĆ UHVAĆEN ISPRED PORODILIŠTA: Poneo specijalan poklon za Ivanu i sina Vasilija

Glumac Miloš Biković i njegova izabranica Ivana Malić dobili su sina kom su dali ime Vasilije.

 Miloš Biković otišao je u posetu izabranici Ivani Malić i njihovom sinu Vasiliju.

Sa sobom je nosio specijalan poklon u kesi koju je uneo u porodilište, a za sada još uvek nije želeo ništa da komentariše za medije.

Inače, on je juče ovim povodom organizovao je slavlje za svoje prijatelje, a veliki broj glumca, među kojima su Miodrag Radonjić, Tamara Dragičević, Nina Janković, Jelisavete Orašanin i mnogi drugi, slavili su do zore.

BIKOVIĆEV NASLEDNIK IMA DIVNO IME: Evo razloga zašto je proslavljeni glumac dao sinu baš ovo ime

Oni su slavili, pevali, igrali, a ponosni tata Miloš Biković je držao maramu na glavi, a u ruci viski.

Podesetimo, Miloš i Ivana su ljubavnu romansu započeli pre dve godine, a on je pre nekoliko meseci pričao je o žendibi i proširenju porodice.

Na pitanje šta još čeka da se oženi, Biković je odgovorio:

– Više ništa. Zamišljam sebe kao tatu koji će da drži dete i da s njim trenira. Da ga bacam gore, dete plače, kažem: “Čekaj, tata još tri serije” – kroz šalu je rekao Biković, a na pitanje da li bi više voleo da ima dečaka ili devojčicu, tada je rekao:

– Samo neka je živo i zdravo.

Biković je pre dve godine kupio stan na Dorćolu, koji će uskoro biti gnezdo njegove porodice. Zajedno sa sinom novopečeni roditelji će se uskoro preseliti u svoju oazu mira. Kako je rekao je u jednom intervjuu, glumac ne planira da zanemari svoju karijeru u Rusiji, pa će tako živeti na relaciji Beograd-Moskva.

On je nedavno priznao kako voli da provodi slobodno vreme.

– Odem u teretanu ili na fudbal, volim da pogledam film ili seriju. Nemam previše slobodnog vremena. Nedostaje mi da se viđam sa prijateljima, provodim vreme sa porodicom, češće treniram, to su neke stvari kojih mi nikad nije dosta – istakao je glumac, te otkrio kako izgledaju njegovi izlasci u grad.

– Volim da izlazim sa prijateljima u grad, ali to ne radim često. Volim i na rejv da odem i u kafanu, i u kafić. Iz nekog razloga sam jedno vreme često naručivao “Čudna jada”. Ne bih sebe nazvao boemom, ta pesma ima neki trans, pogotovo kada je dobro izvedena. Volim da istražujem muziku – rekao je Miloš.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter