Izvor: KURIR
11.03.2024 u 13:16
0

PONOVO SE OGLASILA MILICA GUTOVIĆ: Završavam dokumentaciju, uskoro ću da dopunim iskaz

Ćerka pokojnog glumca Milana Laneta Gutovića Milica Gutović oglasila se ponovo ona je u izjavi za jedan beogradski medij izjavila da trenutno završava neophodnu dokumentaciju i čeka konsultaciju sa advokatom da bi za javnost dopunla iskaz o slučaju za koji tvrdi da je oštećena porodičnim nasledstvom nako smrti oca.

– Molim vas da me razumete da trenutno ne mogu da kažem ništa više od onoga što sam objavila javno. Završavam papirologiju i dok se ne konsultujem sa svojim advokatom ne mogu da dopunim izjavu. Trenutno sam u obavezama i završavam neophodne papire – rekla je ona između ostalog.

SADA ZNAMO I RAZLOG: Srpska manekenka je od njega već DVA PUTA dobila pedalu, a evo ko je kriv za DEFINITIVNI KRAJ

Milica je istakla da je medicinska sestra pred smrt njenog oca uvela dvojicu muškaraca na intenzivnu negu, a koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom, i na taj način nju i njenu sestru lišili nasledstva.

Ona je objavila i poslednju fotografiju svog oca Milana Laneta Gutovića, za koju tvrdi da je napravljena dok je bio priključen na kiseonik, a svega par dana pred smrt.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter