Izvor: KURIR/ALO
16.01.2023 u 16:24
0

POSLE 9 GODINA! Kaća Živković hoće VEĆE i LEPŠE grudi, a jedne stvari se BAŠ PRIBOJAVALA

Pevačica Katarina Živković (33) jedna je od dama sa javne scene koja izuzetno vodi računa o svom fizičkom izgledu, pa je sada rešila da se malo više sredi.

Bliska prijateljica popularne pevačice otkriva Kaćine planove, ali i razloge zbog kojih je odlučila da ode na remont silikonskih grudi i još malo poveća svoje poprsje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

– Poznato je da Katarina izuzetno vodi računa o svom telu, nezi i ishrani. Teretana je njena druga kuća i tu je izuzetno disciplinovana – počinje izvor.

– Ipak, Kaća je nezadovoljna veličinom svojih grudi, pa je rešila da ih malo poveća. Prvi put implantate je stavila pre tačno devet godina i tada se opredelila za 325 kubika. U tom trenutku joj se to činilo sasvim dovoljno, a i kako je planirala da rodi dete, smatrala je da nove implantate treba da stavi tek kada beba malo poraste i kada prestane da doji. Kako se pitanje njenog majčinstva oteglo, i kako je u međuvremenu u nekoliko konsultacija sa stručnjacima saznala da silikoni ne narušavaju funkciju grudi, te da će i kada postane majka sa novim silikonima moći nesmetano da doji, Katarina je odlučila da u 2023. godini sebe časti većim grudima.

Bez obzira što konstantno dobija pohvale na račun svog izgleda, popularna pevačica želi i drugi oblik grudi.

– Kaća je svesna da silikoni vremenom propadaju, opuštaju se i godinama posle ne izgledaju kao prvog dana. Kako redovno trenira i sa kilažom nema nikakvih problema, ona želi malo bujnije poprsje pa će umesto dosadašnje jake trojke pevačica napraviti dekolte u broju pet. Operaciju grudi će raditi u poznatoj beogradskoj estetskoj klinici u kojoj već godinama radi i sve ostale neinvazivne zahvate kada za negu i održavanje lica – završava izvor.

Kada smo pozvali pevačicu, ljubazno nas je pozdravila i prokomentarisala naša saznanja.

– Nikada nisam govorila o tome šta sam na sebi radila ili šta ću uraditi, ne zato što sam protiv zahvata, već zato što smatram da je to stvar moje intime, a i svakako su sve korekcije okom vidljive i ne mogu da se sakriju. Tačno je da vodim računa o svom izgledu i da se godinama negujem kod iste doktorke, ali isto tako vodim računa i o svom zdravlju, redovno treniram, pazim šta jedem, ali radim i na unutrašnjoj lepoti, jer smatram da nas najviše oblikuje ono što nosimo u sebi – rekla je Katarina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter