Izvor: AGECIJE
29.10.2023 u 07:54
0

Poslednji post Metjua Perija na Instagramu je posebno potresan ako znamo kako je umro

Metju Peri je u svom poslednjem postu na Instagramu objavio fotografiju na kojoj je on u đakuziju, a fotografija je nastala samo nekoliko dana pre nego što je glumac (54) pronađen mrtav.

Fotografija u poslednjem postu Metjua Perija na Instagramu prikazuje ga u đakuziju noću sa slušalicama u ušima dok gleda ka gradu. Potpis za fotografiju glasi: „O, da li se osećate dobro dok topla voda struji oko vas? Ja sam Metmen“.

UMRO POZNATI GLUMAC METJU PERI: „ČENDLER“iz prijatelja se udavio u svojoj kući

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Metju Peri je svetsku slavu stekao kao Čendler Bing u seriji „Prijatelji“.

Peri je u autobiografiji pod naslovom „Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing: A Memoir“ otvoreno pisao o problemima sa zavisnošću zbog kojih je išao u klinike za odvikavanje mnogo puta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter