Izvor: BSC Happy
20.12.2023 u 12:59
0

ANDRIJA MANDIĆ NIJE GLASAO : U izbornoj noći u Srbiji sam bio sa prijateljima

Predsednik Nove srpske demokrsatije i Skupštine Crne Gore Andrija Mandić kazao je da siguran da je interes Crne Gore da ima dobre odnose sa Srbijom, te da su most za takve odnose srpski političari iz Crne Gore. Istakao je da nema ličnu kartu i pasoš Srbije, da nije glasao na parlamentarnim izborima, već da je u izbornoj noći bio sa prijateljima.

Dodao je da je siguran da je interes Crne Gore da ima dobre odnose sa Srbijom, te da su most za takve odnose srpski političari iz Crne Gore.

UČENICI GA VREĐALI: Nastavnik reagovao zato što su ga učenici nazivali “ Četničkim vojvodom“

„Što to Vama smeta, ako želite dobro Crnoj Gori. Nemojte nama udaljavati Srbiju. Umesto da mi kažete ‘bravo’, Vi insistirate na tome da imamo loše odnose. Nemam ni ličnu kartu, ni pasoš, nisam ni upisan u birački spisak Srbije. Nisam glasao, niti sam dao nijednu javnu izjavu, ali kada su se završili izbori, bio sam sa svojim prijateljima i to može da bude samo na korist Crne Gore

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter