Izvor: Kurir.rs
25.08.2023 u 10:31
0

POTPUNI KOLAPS NA SAJTU PALATE NAKON ŠTO JE HARIJU ODUZETA TITULA: Više se ne zna ko se kako zove!

Bakingemska palata uvela nove izmene na sajtu nakon što je Hariju ranije ovog meseca oduzeta titula Njegovo Kraljevsko Visočanstvo. Ipak, imajući u vidu ogroman broj podataka koji se nalazi na toj stranici, ostaju tragovi prošlosti odnosno neke informacije nisu ažurirane. A šta na toj stranici piše o Megan Markl?

Ažuriranje sajta Palate usledilo je nekoliko nedelja nakon oduzimanje titule Hariju. Dodati su i novi delovi, sekcije The Royal Collection Trust, The Prince’s Trust, The Royal Foundation i The Duke of Edinburgh’s Award. Dodati su i podaci o radu Čarlsa III i kraljice Kamile u odeljku o njihovim dužnostima dok su nosili titule princ od Velsa i vojvotkinja od Kornola.

Ranije ovog meseca predstavnik za štampu rekao je da se povremeno ažurira internet stranica posle smrti kraljice Elizabete II i da su zastarele informacije sada izmenjene. „Sajt kraljevske porodice sadrži više od 5.000 stranica s informacijama o životu i radu njenih članova. Nakon smrti Elizabete Druge sadržaj je povremeno revidiran i ažuriran. Neki sadržaji mogu da budu zastareli dok se ovaj proces ne završi“, istakao je.

a stranice je uklonjena Harijeva titula, tri godine nakon što je Palata saopštila da on i Megan mogu da zadrže titule, ali da im neće biti dopušteno da ih koriste nakon odlaska sa mesta starijih članova kraljevske porodice. Uprkos tome, delovi stranice su i dalje sadržali tu titulu, dok greška nije ispravljena. Na sajtu se čak mešaju podaci o hariju i princu Luju, sinu Kejt Midlton i princa Vilijama.

U službenoj biografiji Megan Markl koja ima više nego uzbudljivu životnu priču, nema titule još pre tri godine. Međutim, ostalo je to zvanje u nekim delovima, uključujući citat iz njenog goovra iz 2019. godine.

Nove izmene došle su nakon što se saznalo da se Hari ipak neće sastati sa ocem i bratom tokom boravka u Londonu narednog meseca iako je bilo drugačijih naznaka. Princ će biti na WellChild događaju u britanskoj prestonici- posvećenom bolesnoj deci, dan pre obeležavanja godišnjice smrti svoje prabake, piše Daily mail.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter