Izvor: KURIR/BLIC ŽENA
08.05.2023 u 18:20
0

NEMA GDE DA SEDNE: ISPLIVAO SNIMAK SLAVNE PEVAČICE KOJA NE MOŽE DA NAĐE MESTO

Krunisanju kralja Čarlsa i službi u Vestminsterskoj opatiji prisustvuju najviši državni zvaničnici i ljudi iz filmskog i muzičkog sveta. Iako je veliki broj izvođača odbilo da nastupi na krunisanju, zbog navodnih obaveza, kao što su Adel, Hari Stajls i legendarna britanska ženska grupa Spice Girls, pop zvezda Kejti Peri je prihvatila poziv.

 

Pop zvezda Kejti Peri snimljena je na krunisanju kako luta između redova i pokušava da pronađe mesto na kojem sedi. Zbunjena pevačica šetala je i na kraju pitala ljude koji su sedeli u redu – da li ima slobodnog mesta. Kada su joj rekli da je sve zauzeto, nastavila je da traži mesto da bi sela.

Ceremonija krunisanja samo što nije počela, a u Vestminstersku opatiju već su stigli neki visoki zvaničnici. U klupama istorijske građevine fotografi i brojne kamere već su uhvatili neke poznate osobe. Među prvima je u opatiju stigla glumica Džudi Denč. U opatiji je osim nje viđen i pevač Nik Kejv, a fotografi su ispred opatije uhvatili i glumicu Emu Tompson, Stivena Fraja, Džoanu Lumli, Džeja Blejdsa i druge.

Na ulasku u samu opatiju kamere su fotografisale i pevača Lajonela Ričija, koji će sutra nastupiti i na velikom koncertu povodom krunisanja kralja Čarlsa.

Osim Lajonela nastupiće i pop zvezda Kejti Peri, koja još uvek traži mesto u opatiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter