Izvor: KURIR.RS
08.05.2023 u 18:45
0

U ZLATNOJ KOČIJI: Pogledajte kako su izgledali Čarls i Kamila na ceremoniji krunisanja (FOTO)

Kralj Čarls i Kamila Parker Bouls vozili su se zlatnom kočijom Diamond Jubilee od Bakingemske palate do Vestminsterske opatije na svečanu ceremoniju krunisanja.

 

Ulice centra Londona prepune su ljudi, prema pisanju The Mirrora okupilo ih se čak 2 miliona, tu je i 7.000 britanskih vojnika i 2.300 VIP gostiju koji su čekali Čarlsa i Kamilu u Vestminsterskoj opatiji.

Čarls na sebi ima svečanu odoru i plašt, a Kamila nosi posebnu haljinu. Oboje su u belom.

YOUTUBE/PRINTSCREEN/Royal TV – Rick Evers

Čarls je okupljene ljude pozdravljao uz osmeh iz raskošne kočije dok su mu svi klicali i mahali mu, a dok su on i Kamila odeveni u bele tradicionalne odore. Kočija Diamond Jubilee State Coach ima iznenađujuće savremene modifikacije poput klima uređaja i električnih prozora, što im vožnju zasigurno čini udobnijom, a vuče je šest konja.

U klupama te istorijske građevine su fotografi i brojne kamere uhvatili neke poznate osobe. Među prvima je u opatiju stigla glumica Džudi Denč. U opatiji je osim nje viđen i pevač Nik Kejv, a fotografi su ispred opatije uhvatili i glumicu Emu Tompson, Stivena Fraja, Džoanu Lamli, Džeja Blejdsa, Džil Bajden, Olenu Zelenski i druge.

Na ulasku u samu opatiju kamere su uhvatile i pevača Lajonela Ričija, koji će sutra nastupiti i na velikom koncertu povodom krunisanja kralja Čarlsa. Osim Lajonela nastupiće i velika američka zvezda Kejti Peri, koja je takođe pristigla na svečanost u lila haljini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter