Izvor: Informer
04.01.2024 u 21:17
0

PRESLIKAN OTAC: Evo kako izgleda VANBRAČNI SIN Harija Mata Harija (FOTO)

Frontmen muzičke grupe "Hari Mata Hari", Hajrudin Varešanović dobio je vanbračno dete dve godine pre nego što je zasnovao porodicu sa suprugom Aidom.

Aida je imala samo 19 godina kada se udala za pevača, a Hajrudin iz braka sa svojom izabranicom ima dvoje dece, Damira i Nađu.

Hari Mata Hari je prvo dete sa Aidom dobio dve godne nakon što su se venčali (1994.), a sina damira skoro deceniju kasnije. Pevač je tada govorio da nije bio potpuno spreman za ulogu oca.

Međutim, tek kasnije se saznalo da je pevač pre braka već dobio jednog sina, Marka (1992. godine), a mnogi ga komentarišu da veoma liči na pevača.

Mediji su decenijama pisali kako je pevač znatno kasnije saznao da njegov sin Mak Varešanovića postoji, ali je sve te navode majka dečaka demantovala.

Majka Maja je jednom prilikom rekla kako je pevač od prvog trenutka znao za sina, kojeg je i priznao i koji nosi njegovo prezime. Ona je još otkrila i kako ih je Hari posećivao, kao i da su zajedno vaspitavali sina.

Prvi sin Hajrudina Varešanovića se oženio 2017. godine, a pevač je bio glavni organizator venčanja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter