Izvor: BSC HAPPY/ALO
10.08.2023 u 11:25
0

IVANA I GORAN PUTUJU NA SVETSKE DESTINACIJE, SMEŠTAJ PLAĆAJU 10 EVRA Hrana i piće su tamo tek smejurija

Ukoliko ste se pitali koje su to top tri svetske destinacije koje su najjeftinije, a pružaju raznolik sadržaj i pregršt predivnih mesta za uživanje, dobru klopu i razonodu, odgovor na ovo pitanje ima fantastičan par, koji je na društvenim mrežama poznat kao „ Dva ranca beg iz kanca“.

Prema rečima Ivane i Gorana, oni su u prilikom selekcije gledali cene hrane, prevoza, naravno i smeštaja, pa su uporedili destinacije, a nikada ne biste pomisli da su ove države neverovatno jeftine.

@dvarancabegizkanca Ovo su 3 najjeftinije države koje smo posetili. Gledamo cenu hrane, pića, prevoz po i između gradova, kao i smeštaja i na osnovu toga upoređujemo. Na prvom mestu je Vijetnam, druga država je Pakistan, a treća je Uzbekistan. . . #dvarancabegizkanca #putovanja #tiktokputovanja #tiktoktravel #jeftinaputovanja #povoljnaputovanja #vijetnam #uzbekistan #pakistan ♬ original sound – DvaRancaBegIzKanca

“Ovo su 3 najjeftinije države koje smo do sada obišli. Gledamo cenu hrane, pića, prevoza po i između gradova, kao i smeštaja i na osnovu toga upoređujemo. Bilo je još njih, ali ove tri izdvajamo kao naj”, navode Goran i Ivana u svojoj najnovijoj objavi.

“Na prvom mestu je Vijetnam, gde smo bukvalno mesec dana živeli, hranili se, izašli nekoliko puta, išli na četiri ekskurzije, u muzeje, bili u hotelima, hostelima, gostinskim kućama, išli busevima između gradova i za ceo mesec sve ukupno potrošili 830 evra za nas dvoje”, objašnjavaju Babići koji su nam nedavno otkrili kako za male pare otići na Maldive.

“Druga država je Pakistan, prilično je povoljno bilo sve, ali najčudnije ljudima bude kada im kažemo da smo platili vožnju taksijem od 700 kilometara samo 80 evra. Smeštaj je takođe prilično jeftin, a platili smo ga 10 evra ukupno za nas dvoje. Pored svega toga osećali smo se jako bezbedno, što je sigurno svima na prvom mestu”, napominju njih dvoje.

Inače, Ivana i Goran su bračni par iz Novog Sada, koji su pre nekoliko godina došli na ideju da kupe stari kombi koji su pruredili u pokretni životni prostor od 6 kvadrata u kome se nalazi apsolutno sve što im je potrebno i redovno njime krstare svetom. Za kratko vreme veoma su postali popularni na društvenim mrežama, te ih tako na Instagramu prati blizu 130 hiljada ljudi, a kako kažu, svima je u početku bila čudna njihova odluka, ali su brzo „oguglali“ i sad ih svi pitaju za savete koja je destinacija najbolja i kako da se spakuju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter