Izvor: HappyBSC
21.07.2020 u 09:40
0

POGLEDAJTE ČUDO! Ovo je najmanji hotel na svetu! (GALERIJA, VIDEO)

Najmanji hotel na svetu s izrazito crvenom fasadom i kapacitetom tek za dve osobe zove se „Eh’ haus“ i nalazi se u šarmantom nemačkom gradiću Amberg, u istočnoj Bavarskoj. 

Iako njegova površina jedva prelazi pedesetak kvadratnih metara opremljena je svim potrebnim hotelskim sadržajima. Hotel je izgrađen davne 1728. godine, a 2008. je detaljno obnovljen, i predstavlja privlačnu destinaciju za mlade, zaljubljene parove povodom romantičnog odmora i medenog meseca ili za parove koji ovde žele obeleže godišnjicu braka.

Noćenje za dve osobe u hotelu je nešto više od 8.000 dinara

 Zvuči privlačno ideja da imate celi hotel na raspolaganju samo za sebe i svog partnera. Hotel je upisan u Ginisovu knjigu rekorda kao najmanji hotel na svetu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter