Izvor: Večernji list
12.04.2023 u 17:07
1

TURISTI U ŠOKU I NEVERICI: Porcija lignji 28 evra, a od cene piva će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

''Lipa naša... Nein, danke mama... Pa sigurno nisu bili s Jadrana. Možda je došlo vreme i za 'Planica' efekt, odnosno otrežnjenje'', poručio je Slovenac Novak kad je video cene u Umagu.

Slovenci koji su se proteklog produženog vikenda zaputili na hrvatsku obalu ostali su, blago rečeno, šokirani kada su videli cene pojedinih proizvoda i usluga. Na Facebook grupama ljudi su počeli kačiti slike enormnih cena koje su morali platiti za na primer sladoled i vino.

– Objavljujem kao upozorenje da se još neko ne iznenadi kao mi jer nigde nema cenovnik. Dva deci vina i dve kuglice sladoleda 24 eura – objavio je jedan korisnik na Fejsu, prenosi mediji iz regiona. 
Slovenac koji vodi lanac burgera, takođe se iznenadio kada je video koliko je morao platiti jadranske lignje u Umagu. “Lipa naša… Nein, danke mama… Pa sigurno nisu bili s Jadrana. Možda je došlo vreme i za ‘Planica’ efekt, odnosno otrežnjenje“, poručio je on.
Neki su fotografisali cene palačinki sa štanda, kako navode jedna porcija ovog slatkiša ljubitelje će koštati čak 6,5 eura.
– Izgleda da ćemo se morati vratiti navici iz starih vremena kada smo nosili sve sa sobom“, napisao je korisnik, dok je drugi objavio fotografiju računa iz Poreča u kojem je pivo koštalo 5,10 eura u jednom restoranu.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “TURISTI U ŠOKU I NEVERICI: Porcija lignji 28 evra, a od cene piva će vam se zavrteti u glavi (FOTO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter