Izvor: KURIR.RS
26.01.2023 u 21:00
0

ŠAKIRA ZNALA DA JE PIKE VARAO KLARU?! Jedan DETALJ iz njene osvetničke pesme sve potvrđuje: Niko nije shvatio o čemu peva!

Žerard Pike neprestano je u centri pažnje medija širom sveta od kada je isplivala vest da je prevario pevačicu Šakiru sa 22-godišnjom Klarom, a sada se ponovo našao u centru skandala jer je procurila informacija da je i Klaru prevario i to sa svojom advokaticom Džulijom Puig, koja je ujedno i rođaka njegovog kolege iz kluba.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Čini se da se Šakiri nimalo nije dopalo ponašanje oca njene dece, te je napisala osvetničku pesmu, ali njena pesma sada je dobila potpuno noni smisao. Spekuliše se da je Šakira znala da Pike vara Klaru, te da je to i napisala u pesmi.

Ona je u jednom stihu rekla da „vredi kao 2 od 22“, što implicira da je ona znala da je Pike izlazio sa Klarom i sa Džulijom koje obe jedva imaju preko 22 godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter