Izvor: ALO
15.03.2024 u 16:24
0

SKANDALI NE PRESTAJU U VINDZORU: Objavljena još jedna strašna laž o Kejt Midlton, snimak obilazi svet!

Na pomenutoj fotografiji se jasno vidi Vilijamovo lice, ali se lice Kejt Midlton ne vidi, princeza gleda kroz prozor i to u cigle

Situacija se ne smiruje nakon fotošopirane fotografije Kejt Midlton koja je obišla svet i izazvala skandal neviđenih razmera, a nove teorije zavere pojavljuju se iz dana u dan.

Sada se pojavila još jedna fotografija, za koju stručnjaci tvrde da je izmenjena, a na  kojoj se vidi princ Vilijam u automobilu, a pred njega je navodno njegova supruga, a pojavile su se priče da je ovo još jedan „veoma loš fotošop“.

„VOLELA BIH DA NAPRAVE FILM O NJENOM ŽIVOTU“:Ksenijina sestra progovorila o pokojnoj pevačici

Na pomenutoj fotografiji se jasno vidi Vilijamovo lice, ali se lice Kejt Midlton ne vidi, princeza gleda kroz prozor i to u cigle. Stručnjaci tvrde da silueta žene jeste princeza, ali ističu da je fotografija nastala 2016. godine. Osim što tvrde da je Kejt dodata na fotografiji, cigle koje se nalaze u pozadini su takođe sporne, jer nisu iste strukture, kažu oni.

@mallugriftertv Replying to @Robin something strange is going on with kate middleton #katemiddleton #katemiddletonfans #whereiskatemiddleton #royalfamily #royalfamilynews #fy #fyp #photoshop ♬ Mysterious and sad BGM(1120058) – S and N

Ljudi na Tviteru pričaju o ovoj fotografiji. Na primer, jedan korisnik Tvitera napisao je da cigle koje vidite kroz prozor automobila ne odgovaraju ciglama koje su iznad automobila i znate šta, taj korisnik je u pravu. Cigle uopšte ne izgledaju isto, pogledajte ovo sada. Jedan korisnik Instagrama napisao je, nije u pitanju samo boja i stuktura, već iznad automobila izgleda kao ugao zida, a kroz prozor automobila je zid ravan, i znate šta, ta osoba je u pravu – navodi se u video snimku.

– Razlika se jasno vidi, ali to nije sve. Neko je objavio na Tviteru, da ova fotografija na kojoj je Kejt u automobilu, je vrlo slična staroj fotografiji nje iz 2016. godine. Ne samo da su igrali s bojama, već su i zamaglili njene naušnice.

 Čekajte, tu nije kraj, ovo je još jedna fotografija s istog događaja 2016. godine. Pogledajte cigle iza nje, iste su kao i cigle u koje ona gleda kroz prozor automobila. Ovo je očigledno fotošop, ali zašto sve ovo rade? – besni su ljudi.

Podsetimo, nakon prve fotografije, oglasila se navodno Kejt na svom Tviter nalogu, te se svima izvinila i priznala da je ona manipulisala portretom, jer je želela da sve bude savršeno na njoj. Skoro niko nije poverovao u tu priču, takođe se priča o ljubavnici princa Vilijama

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter