Izvor: KURIR.RS
23.03.2023 u 11:22
0

ŠLOGIRAO SE ANABELIN OTAC! Pevačica doživela veliku dramu na rođendan ćerke Lune

Pevačica Anabela Atijas je na početku emisije progovorila o odnosu ćerke Lune i njenog supruga, navodima da se razvode, ali i rođendanskom partiju na kom Lunin suprug nije prisustvovao.

 

Anabela je došla na rođenan i, kako kaže, u prvi mah nije primetila da Lunin suprug ne prisustvuje, jer je bila preokupirana sopstvenim problemima.

– Ja sam tih dana bila… Tata mi je nešto loše. Došla sam bukvalno zbog Lune na rođendan, šest godina ga nismo slavile zajedno. Taj dan smo se dogovorile da slavimo. Nažalost, moj tata se razboleo, imao je moždani udar, pa je to bio haos stvarno kad sam bila u Mostaru – s knedlom u grlu pričala je Anabela.

– Došla sam pravo s puta na rođendan, uletela sam, pitala, Luna mi je rekla da on nije mogao, da je bio sprečen. Tu smo proslavili, nisam ulazila u detalje šta i kako. Nisam ni pitala o čemu se radi kada je sve okej.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter