Izvor: Kurir.rs
25.09.2023 u 18:13
0

TEŠKO JE ZNATI DA LI JE ON SVESTAN ILI NE: Supruga Brusa Vilisa otkrila u kakvom je stanju njen suprug

Supruga slavnog glumca Brusa Vilisa Ema Heming Vilis gostovala je u emisiji „Topday“ gde je pričala o svom mužu i njegovoj borbi sa frontotemporalnom demencijom, koja mu je dijagnostikovana ranije ove godine i koja izaziva promene ponašanja, ličnosti i govora. Tokom emotivnog intervjua jedva je uspela da se ne rasplače.

Na pitanje kako je sada Brus Vilis Ema Heming Vilis odgovorila je: „Ono što vremenom učim jeste da je demencija teška. Teško je osobi sa tom dijagnozom. Teško je i porodici. I to nije ništa drugačije za Brusa, mene ili naše ćerke. A kada kažu da je to porodična bolest, zaista su u pravu“, rekla je.

Par ima ćerke Mejbel i Evelin, a Brus Vilis sa bivšom suprugom Demi Mur ima Rumer, Skaut i Talulu.

Ema je zatim govorila kako je ćerkama saopštila da njihov otac boluje od demencije.

„Mi smo veoma otvorena i iskrena porodica. I najvažnije je bilo da im objasnim šta ta bolest predstavlja, sa medicinskog aspketa. Važno je bilo da im kažem o čemu se radi, jer ne treba da postoji bilo kakva stigma vezana za dijagnozu njhovog oca ili bilo koji oblik demencije“, poručila je.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter