Izvor: najzena
02.08.2023 u 11:46
0

SVEKAR JOJ RADI O GLAVI: Ukoliko se razvede od Harija Megan dobija 80 miliona dolara, a evo zbog čega ona na ovo nikad ne bi pristala

Kako pišu mediji brak Vojvotkinje i vojvode od Saseksa je na klimavima nogama još od pandemije korona virusa

Nakon odlaska sa dvora, kontroverzni par je u više navrata bio glavna tema medija, ali se čini da im ne ide baš sve kako su planirali.

ala se promenila!

Njihov brak počeo je da se ruši od pandemije 2020. i 2021. zbog finansijskih problema: neuspeha posla, ekonomske recesije, kao i smrti Harijeve bake i dede: princa Filipa i kraljice Elizabete II, što je sve sprečilo par da se istakne u svojim radnim projektima.

PRINC VILIJAM ZASUKAO RUKAVE, PA UHVAĆEN KAKO PRAVI I PRODAJE HAMBURGERE: Svi ga u neverici posmatrali (VIDEO)

Ipak, postoje i tvrdnje da se kralj Čarls III nije složio sa unapred dogovorenim iznosom. Navodna klauzula navodno predviđa da bi Megan trebalo da dobije 80 miliona dolara za podršku njihovoj deci, Lilibet i Arčiju.

 

HARI I MEGAN NA VELIKOJ MUCI : Strepe od toga da će ceo svet čuti šta su rekli o Čarlsu
Tanjug AP/ Henry Nicholls Pool

Na osnovu glasina o njihovom rastanku britanska štampa je počela da spekuliše šta bi američka glumica dobila ukoliko se odluči na razvod od Harija. Priča se da postoji predbračni ugovor koji bi Megan osigurao lagodan život u godinama koje su pred njom.

Sredinom jula, par je izgubio ugovor sa Spotifijem od 20 miliona dolara nakon što Meganin podkast, „Arhetipovi“, nije generisao dovoljno prihoda da bi dobio produženje za drugu sezonu. Dokumentarac koji su snimili za Netfliks, „Hari i Megan“, koji beleži njihovu ljubavnu priču usred medijskog uznemiravanja, nije uspeo da dobije nominaciju za Emi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter