Izvor: Telegraf.rs
28.03.2024 u 09:31
0

TROŠNA KUĆA U KOJOJ JE ODRASTAO TONI BIJELIĆ: Danas je milioner a evo gde je proveo detinjstvo (FOTO)

Danas slovi za višestrukog milionera, a u ovom selu poseduje skromnu kuću.

Toni se, kao i njihova deca, nije često eksponirao u javnosti, pa se mnogo toga o njemu i ne zna. Piše se da je rođen u Beču, u Austriji, 1973. godine, a već kao veoma mlad počeo je da se kreće u krugovima uspešnih biznismena i počeo da vodi samostalan život.

U Austriji je stekao pravu imperiju i vlasnik je nekoliko firmi u industriji automobilizma, te građevina, a zajedno sa Draganom je osnovao i televiziju koja se nalazi u Požarevcu.

Bijelić u selu Šimićima u Bosni i Hercegovini, ima skromnu kuću i okućnicu, a sa tog mesta potiče njegovo poreklo. Toni je jednom prilikom pokazao da je sa sinom obišao ovo mesto.

Instagram -Printscreen-marko.vnm

Dragana i Toni su se venčali 28. septembra 2000. godine, a iz braka imaju dvoje dece, sina Marka i ćerku Manuelu.

Instagram -Printscreen-marko.vnm
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter