Izvor: mondo
29.03.2024 u 10:43
0

„UHVAĆENA SA OVIM MUŠKARCEM“: U jeku priča oko razvoda, kolega „pecnuo“ Jelisavetu Orašanin

Miodrag Radonjić je rešio da se komentarom našali sa koleginicom Jelisavetom Orašanin.

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosićuslikani su zajednonakon brojnih navoda o razvodu. Glumica i košarkaš Crvene zvezde, poslednjih dana su „tema broj 1“ u Srbiji zbog navoda da se razvode.

Iako se niko od njih dvoje nisu oglašavali ovim povodom, u medijima su objavljene brojne izjave izvora bliskih paru koji tvrde da je ljubavi došao kraj. Glumica je potom iznenadila sve kada se pojavila na košarkaškoj utakmici koju je igrao njen suprug, a sada su konačno zajedno uslikani i to u centru Beograda.

 

MADONA JE BEBA ZA KARLEUŠU“: Dragana o prijateljstvu sa Jelenom, otkrila šta najviše ceni kod nje: Nekada ne znam kako da zahvalim

 

Da su priče o razvodu i navodnom Jelisavetinom neverstvu netačne, svedoči i komentar koji je glumici na instagramu ostavio kolega Miodrag Radonjić. Jelisaveta je na Instagramu objavila slike iz pozorišta gde je sinoć, 28. marta, igrala predstavu „Laž“ zajedno sa Miodragom Radonjićem i Tamarom Krcunović.

Na njenom Instagramu su osvanule fotografije na kojima je pozirala i sa Radonjićem, što je on iskoristio. Zbog raznih tekstova i informacija koje su kružile, Miodrag je iskoristio ovu situaciju kako bi je direktno „pecnuo“

„aUhvaćena sa OVIM muškarcem (foto+video)„, napisao je popularni Baća ispod njene objave u stilu novinskih natpisa. Na njegov komentar nadovezala se i koleginica Tamara Krcunović, koja je obeležila Miodraga i napisla: „Može izjava?“ Jelisavetu je sve ovo, slatko nasmejalo pa je ostavila samo emotikone koji plaču od smeha. Očigledno je i njoj posle svega, sve postalo smešno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter