Izvor:
18.08.2019 u 21:05
0

ANĐELKA O SVOJOJ GLUMAČKOJ KARIJERI: Poznata glumica otkrila da li voli da prihvata uloge! (FOTO)

Anđelka Prpić je otkrila da li voli da prihvata uloge.

Ono što je zanimljivo je da je Anđelka glumica koja retko odbija ponuđene uloge.

– Moje vaspitanje mi ne dozvoljava da ne razmišljam o tome šta će biti za nekoliko meseci. Razmišljam unapred i uvek me hvata panika da neće biti uloga. Glumci su uvek željni novog posla, nove uloge, novog izazova, dokazivanja, tako da mi na tom nivou svaka ponuda znači. Uvek idem logikom da mi se uloga dopadne i da se pronalazim u njoj. Naravno, i kakav je tekst, ekipa sa kojom radim … I od toga svega zavisi da li ću prihvatiti projekat ili ne – rekla je Anđelka koja često radi i kao voditeljka.

– Glumci su multimedijalne ličnosti. Zbog čega glumica ne bi pevala ili pevač glumio? To se dešava svuda u svetu a najbolji primeri za to su Lejdi Gaga, Dženifer Lopez, Barbra Strajsend. Oni to rade veoma uspešno. Zbog čega bi glumac samo glumio, a voditelj vodio? Ja znam Mariju Kilibardu, voditeljku, koja je dobra glumica i koja bi mogla da parira mnogima. Na primer, ja sebe ne doživljavam kao novinara, jer to nisam, već se samo trudim da budem domaćin nekog novog projekta – smatra glumica.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter