Izvor:
10.01.2017 u 03:38
0

Bez premca: JELENA otkrila ko u kući ĐOKOVIĆA vodi glavnu reč! (video)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nikada nije krio da mu je porodica najveći oslonac, a supruga Jelena i sin Stefan najveća podrška u životu i karijeri.

Zbog toga, Novak se trudi da svaki slobodan trenutak provede sa najbližima, a tako je bilo i ovoga puta, kada je srpski teniser, nakon trijumfa u Dohi, nakratko posetio porodicu u Monte Karlu.

A Novakova supruga Jelena objavila je video na Instagramu na kom se vidi kako tat ai sin zajedno kuvaju, ili tačnije kako maleni Stefan vodi glavnu reč u kuhinji.

– Tata nas je nakratko posetio pre nego što nastavi za Australiju, i odmah je shvatio ko je preuzeo glavnu reč u kući. Nigde nije kao kod kuće – napsiala je Jelena u komentaru uz video koji je objavila na Instagramu.

Video možete pogledati OVDE.

Blic
Foto: Instagram/jelenadjokovicndf

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter