Izvor: Telegraf
01.02.2022 u 08:18
0

Bio sam mu talija, vidite gde je završio: Dušan Vlahović kupio luksuznu kuću od Čede Čvorka

Dušan je sa ocem i majkom pre tri godine kupio kuću od 240 kvadratnih metara na Bežanijskoj Kosi.

Fudbaler Dušan Vlahović kupio je kuću na Bežanijskoj Kosi od osnivača grupe „Luna“ Čedomira Rajičića, poznatijeg kao Čeda Čvorak.

Naime, obzirom na to da fudbaler Juventusa Dušan Vlahović nekoliko godina živi i radi u inostranstvu, želeo je sebi i roditeljima da priušto oazu mira gde će uživati kada boravi Beogradu.

Dušan je sa ocem i majkom pre tri godine kupio kuću od 240 kvadratnih metara na Bežanijskoj Kosi koja je bila u vlasništvu osnivača grupe Luna Čedomira Rajičića, potvrdio je muzičar.

– Bio sam mu talija, vidite gde je završio. Neću odati naravno za koliko sam je dao, ali neka mu je na zdravlje i neka da što više golova – rekao je Čeda Čvorak.

Inače, Čeda je ovu nekretninu rešio da proda kada se razveo od svoje supruge u kojoj je pre toga živeo petanest godina.

Vila koju je pazario Vlahović, čuvena „karingtonka“, nalazi se na Bežanijskoj kosi, a komšije će mu biti Lepa Brena, Saša Popović, Dragan Kojić Keba.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter