Izvor: Republika
09.09.2022 u 16:05
0

„DA MOGU DA VRATIM VREME…“: Aleksandra Prijović priznala svoje GREŠKE iz mladosti!

Aleksandra Prijović sa svojim suprugom Filipom Živojinovićem pojavila se na jednom gradskom događaju.

Ona je tom prilikom otkrila kako izgleda kada se sama šminka, kao i da przna da je kao mlada preterivala u šminkanju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Ja se ne šminkam mnogo, ponekad stavim samo malo maskare. A kada nastupam i kada Laza nije tu, potrebno mi je sigurno 40 minuta da se našminkam – priznala je Aleksandra i dodala da je sin Aleksandar ometa kada pokušava da se spremi:

Evo sa kojim POZNATIM PEVAČEM je Aleksandra Prijović bila u vezi pre nego što se udala!

– Ometa me, zato što i on hoće da mi pomogne – rekla je ona i dodala da joj je samo jedna stvar bitna kod šminke:

– Što se tiče šminke meni je bitna samo maskara, ne moram da stavim ništa drugo. Desilo mi se nekoliko puta da zaboravim šminku, a da imam samo maskaru i eto to mi je dovoljno – kazala je Prijovićka.

– Ja sam se šminkala kao veoma mlada jer sam se takmičila u „Zvezdama Granda“, ali da mogu da vratim vreme ne bih se šminkala tako jako. Meni je ta šminka promenila lični opis jer sam ja izgledala kao i svako dete sa 15, 16 godina – požalila se Aleksandra, a jasno je da je izgledala tada dosta drugačije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter