Izvor:
26.09.2018 u 09:09
0

ESTRADA NA JEDNOM MESTU: Ćerka Aca Pejovića diplomirala, čak i trudna Prijovićka se pojavila na slavlju! (FOTO)

Ćerka Ace Pejovića, Magdalena Pejović, diplomirala je na Fakultetu organizacionih nauka, a ponosni tata upriličio je veliku proslavu ovim povodom.

Aco Pejović otac je tri ćerke – Marije, Magdalene i Ive, a njegova druga naslednica Magdalena sada je još jednom unela radost u porodicu budući da je postala vlasnica diplome Fakulteta organizacionih nauka.

Velikom slavlju koje je sinoć održano u Beogradu je, pored Magdaleninog društva, prisustvovao i veliki broj javnih ličnosti koji su prijatelji porodice Pejović – voditeljka Dragana Katić, glumac Andrija Milošević koji se u jednom trenutku čak latio mikrofona i zapevao, kao i trudna pevačica Aleksandra Prijović, kojoj je Pejović u junu bio kum na venčanju sa Filipom Živojinovićem. Na proslavi je bio i Boba Živojinović koji je sve vreme grlio i ljubio svoju snaju koja će mu uskoro podariti unuče, a još fotografija pogledajte u nastavku.

Kurir
Foto: Instagram/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter