Izvor: KURIR
08.08.2022 u 16:50
0

EVO KOLIKO JE POVREĐENA! SANDRA REŠIĆ IMALA SAOBRAĆAJKU NA DORĆOLU!

Sandra Rešić, pevačica doživela je saobraćajna nezgoda na Dorćolu, gde pevačica inače živi, a policija je odmah izašla na mesto događaja.

– Dobro sam. Noga mi je ugruvana. Nesreća se dogodila zbog neprilagođene brzine vozača iz drugih kola. Klinci su ušli u raskrnicu velikom brzinom, a ja nisam obratila pažnju i tako je došlo do udesa – rekla je Sandra za Kurir plačljivim glasom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

STIŽU RODE U DOM ROKVIĆA! Bojana porodičnom fotografijom potvrdila da čekaju još jednog ČLANA, čestitke pristižu sa svih strana!

Saobraćajna nesreća se desila oko 11 sati kada su na njiu sa 100 kilometara na sat, a uništen je prednji deo kola.

Podsetimo, Sandra Rešić je stekla popularnost prvo u „Zvezdama Granda“, a potom i učešćem u rijalitiju gde je ostala upamćena i po vezi sa Anđelom Rankovićem, sa kojim je otpočela ljubav pred milionskim auditorijumom, ali ubrzo po napuštanju velepnog imanja njihova veza doživela je krah.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter