Izvor: informer.rs
20.02.2023 u 13:07
0

„GROZOTA… OVO NIJE SMEŠNO“ Izjava Goce Tržan izazvala BURNE reakcije, GNEV tviteraša ne jenjava! (VIDEO)

Snimak je osvanuo na društvenim mrežama i odmah postao viralan, a negativnim komentarima se ne nazire kraj.

Pevačica Goca Tržan se u svojoj emisiji „Ako progovorim“ dotakla teme seksualnog uznemiravanja, a komentarom koji je uputila ženi iz publike je razljutila javnost.

Snimak je osvanuo na mrežama i odmah postao viralan, a negativnim komentarima se ne nazire kraj.

Naime, Gocu je zanimalo da čuje iskustva žena iz publike.

POTRESNI DETALJI ŽIVOTA GOCE TRŽAN! Pevačica šokirala priznanjem o bivšem suprugu

– Da li vam se desilo nekada da na ulici dobace iz nekog auta ili sa građevine? Da li vas to seksualno uznemirava? – zapitala se Goca, a usledio je potvrdan odgovor jedne žene iz publike, što je pevačicu iznerviralo.

– Šta je bre tu ružno, je l‘ ste normalne? Pa da nema tih na baušteli niko ti nikada ne bi rekao da si dobra riba – izjavila je Goca i počela glasno da se smeje, a korisnici Tvitera su joj poručili da oni tu „ne vide ništa smešno“.

„Nisam to očekivao od majke tinejdžerke“, „Ali ta količina opuštenosti dok izgovara ovakve jadnosti, pritom majka ženskog deteta…. Grozota“, „Iskreno ništa nije smešno u ovom klipu“, „Ovo nije smešno, šta se kliberi. Mnogo jadno“, samo su neki od komentara gnevnih tviteraša.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter