Izvor:
16.08.2017 u 18:33
0

Izašao iz rijalitija sa 50.000 evra, prošao gej aferu. Evo gde je danas Žarko Stojanović!

Blizanci iz Francuske koji su učestvovali u petoj sezoni poznatog rijalitija, a jedan od njih, Žarko Stojanović, u njemu je odneo pobedu i zaradio 50.000 evra. Od samog početka pratili su ga tračevi da je homoseksualne orijentacije, što je demantovao, te naveo da su fotografije na kojima se ljubi sa muškarcem nastale zbog producenata francuske verzije istog rijalitija, u kom je učestvovao pre domaće. To je bilo dogovoreno zbog rijalitija. Platili su mi 9.000 evra da napravim te fotografije i da prihvatim ulogu homoseksualca. Došli su s ponudom, rekli koliko će mi para dati za to, i pristao sam. Tako je to tamo. Sve za šou – otkrio je tada Žarko.

Jednom prilikom je izjavio da ne planira da živi u Srbiji, te da svoju budućnost vidi u Francuskoj. Vratio se u Pariz malo posle pobede u rijalitiju, izgubio je višak kilograma i danas vodi miran i povučen život.

Izvor: Blic.rs

Foto: instagram -zarkoo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter